donderdag 22 december 2011

Sinterklaas..

Dit jaar surprises gemaakt voor S en D. Voor S heb ik de ingrediënten van een kleine appeltaart in bakjes gedaan. Dit wil zeggen, de bloem, suiker, boter en snufje zout. In een ander bakje de gesneden appel, suiker en kaneel gedaan. Verder een klein taartvormpje wat de AH en de bonus had, er bij en de boel ingepakt. Gedicht gemaakt met een verwijzing naar de oven waar bakpiet zijn vingers had verbrand. Dus de EHBO doos stond in de oven.Ik had nog oude pleisters die hier niet gebruikt worden. Dus deze maar op de doos geplakt.... Ik vond het wel een leuk effect hebben.

Voor D heb ik, omdat hij vorig jaar al zoveel sokken kreeg, geen sokken gehaald. Hij kreeg van mij een kerstsok. Helaas heeft deze de avond niet overleeft....


De sok heb ik gemaakt van een groot vel papier. Met watten heb ik de bovenrand beplakt en met een ponsje heb ik allemaal sneeuwvlokken uit glimpapier geponst.  Met inkt heb ik de sok een kleurtje gegeven..... Niet zoals ik het wilde, maar tijdgebrek was hier ook het geval..

Geen opmerkingen:

Een reactie posten