woensdag 11 januari 2012

Kamperen

Het neefje van J is jarig. Hij zit op scouting, en ik denk dat hij deze kaart erg leuk vindt. Eerst heb ik cadeautjes (stempel van de Action) gestempeld op wit papier. Dit heb ik de licht kleuren Crumb Cake en Sahara Sand gedaan. Met een donkerdere Chocolat Chip overheen gestempeld en heel licht ingekleurd met donker bruin.De auto gestempeld met Island Indigo en ingekleurd met allerlei kleurtjes blauw. De spiegel en voorgrill met zilverpen een mooie glans gegeven.De kano en koffertjes met zwart gestempeld en in gekleurd. De gespen op de koffertjes met zilverpen een beetje glim gegeven.


Alles uitgeknipt. De auto met onderaan extra ruimte. Ik wist niet gelijk hoe ik dit mooi op 1 kaart kon krijgen. De auto en accessoires gelijk op de achtergrond werd heel druk. Dus maar een effen achtergrondje voor de auto, kano en de koffers. Deze werd licht groen (papier van de Action).

De hoekjes heb ik schuin afgeknipt. Dit werd wat minder stijf. Even gekeken hoe ik dit leuk kon plaatsen. Ik had besloten deze maar scheef op de kaart te doen. Achtergrond op maat gesneden en op een vierkante kaart (ja, alweer Action) geplakt. Daarna de auto er scheef op geplakt. Om het af te maken, 4 brads van Stampin Up op de vier hoeken om het af te maken.

 

  De stempels van de auto, kano en koffers had ik te leen van M. Deze zijn ook van Stampin Up.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten