donderdag 25 april 2013

Totaly Tess

Voor m'n schoonmoeder een kaartje gemaakt, met dingen die je allemaal met de Cuttlebug kan doen. Was heel erg leuk om er iets moois van te maken.

Eerst het mandje gestempeld, en dat gemaskerd, en vervolgens Tess er overheen gestempeld. Dit bleek niet zo mooi als ik had gedacht. Dus dit maar omgedraaid. Stond veel leuker! Dit doe ik altijd een aantal keer, zodat ik het mooiste plaatje er tussenuit kan halen. Deze met aquarelpotloden in gekleurd, en halverwege bedacht ik dat het niet zo mooi was. Dus nog een meisje in gekleurd en deze over de andere heen geplakt. Dat was beter. Dan staat daar een leuk meisje met mandje vol bloemen op een vel papier, maar wat doe je er dan mee?

Met een framelit deze mooi uit het vel papier gehaald en die wilde ik op een groen papier plakken... Saaaaaai! Dus uit de kaart met een framelit en de cuttlebug maar een kader gemaakt, en daar wilde ik het meisje achter plakken. Eerst nog even de voorkant van de kaart door een embossingfolder en de cuttlebug gehaald, voor ik wel het meisje er achter plakte. De kaart was wel een beetje saai, en miste nog een sentiment. Deze gestempeld en ook met een framelit uit gestanst. Daar twee sneetjes in gemaakt, zodat deze met een leuk lintje op de kaart kon. En klaar is ie! Eigenlijk zonde om op te sturen..

I made a card formy mother in law to show what you can do with the Cuttlebug. It was fun to make somthing nice with it.

I first stamped the basket and masked it to stamp Tess. This was not the effect what i wanted, so I turned the stamping order around. That was better! I will stamp alway more than one image so I can pick the best. I coloured it with aquarelpencils to see that it was not how I wanted it done. So I coloured another one and glued it over the first one. That was better. Than you have a nice girl with a basket full of flowers on your paper, so what next?

I punched the girl out with a framelit because I wanted to glue that on a piece of green cardstock... Boring! So I cut a frame out of green cardstock and after embossing it, glued Tess behind it. The card was a little of, so it needed a sentiment. Stamped the sentiment and made two small cuts to get a ribbon behind the sentiment and onto the card. Finished!! Actually a shame to send it away....Paper: Action and Stampin' Up
Ink: Stampin' Up
Stamps: Stampin' Up Totally Tess and Action
Pencils: Bruynzeel
Ribbon: Action
Framelits: Sissix Oval Scallop and Oval
Embossingfolder: Sissix flowers

Geen opmerkingen:

Een reactie posten